In het dorpje Blija in Noord-Oost Friesland, op een perceel van 1300 m2, ligt een tot twee luxe appartementen verbouwde boerderij. Met de aanwezigheid van ruime parkeergelegenheid, een terras, een gazon en een barbeque vormt deze locatie de vakantiebestemming bij uitstek.

Blija ligt op 2 km afstand van de Waddenzeedijk en op ongeveer 2,5 km afstand van Holwerd, alwaar de veerboot naar Ameland vertrekt. Met goede busverbindingen naar Leeuwarden en gelegen temidden van diverse pittoreske steden en dorpen, is Blija een ideaal uitgangspunt voor dagtrippen en uitstapjes.

Ook bij minder goed weer zijn er allerlei activiteiten mogelijk; zo zijn een bezoek aan de terp in Hogebeintum, een dagje Dokkum, een bezoek aan Ameland of de zeehondencreche in Pieterburen zeer de moeite waard.

Voor de sportvisser of watersporter c.q. zeiler is ook dit deel van Friesland een waar paradijs. In het appartement staan fietsen die u tegen een geringe vergoeding kunt gebruiken. Bij een bezoek aan Ameland is het aan te raden om een fiets ter plekke te huren. Voor meer toeristisch tips en informatie kunt u terecht bij de regionale VVV in het centrum van Dokkum.

Klik hier voor een routebeschrijving (de postcode van het appartement is 9171LD).